Nóż strunowy STRUNA do cięcia ciasta BISZKOPTU tortu 30 cm
Brak ceny ? Zaloguj się.
Łopatka została wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej. Można myć w zmywarce. Gwarancja 3- letnia.
Wyprofilowany kształt umożliwia wygodne użytkowanie.
Szerokie ostrze pozwoli dokładnie rozłożyć i wygładzić powierzchnie ciasta.
Szpatuła cukiernicza będzie niezastąpiona do nakładania i wygładzania kremu pomiędzy warstwami biszkoptu na tort oraz na jego wierzchu.
Długa szpatułka pozwoli szybko rozsmarować krem na dużym cieście.
Łopatka może posłużyć również do ściągania nadmiaru polewy przy oblewaniu tortu czekoladą lub lustrzaną glazurą.
Posiada wygodny uchwyt, dzięki czemu pewnie leży w dłoni, co jest bardzo istotne przy dekoracji tortu.
Materiał: stal nierdzewna
Długość: 36 cm
Szerokość: 3 cm
Kolor dominujący: srebrny
Masa: 90 g