Regulowana forma/ tortownica/ rant do pieczenia.
Zastosowanie:
- do pieczenia ciast oraz biszkoptów w różnym rozmiarze (np. na tort piętrowy)
- do przygotowywania, formowania i składania ciast z galaretką, zastygających na zimno, warstwowych
Kształt: prostokąt
Wymiary:
- szerokość: 20-38 cm
- długość: 24-46 cm
- wysokość: 6 cm
Materiał: stal nierdzewna
Szczegóły:
- Dzięki regulowanej wielkości dopasowuje się do ciast o wymiarach 20-38 cm / 24-46 cm
- Łatwa w czyszczeniu i wygodna w użytkowaniu.
- Całkowicie bezpieczna dla zdrowia i neutralna dla żywności.
- Aby upiec ciasto z masy o rzadkiej konsystencji polecamy podłożyć papier do pieczenia lub folię aluminiową i ściśle owinąć je wokół zewnętrznej strony rantu.
Cena za 1 szt.
(KUCH-FREGP6)